СК «ДНІПРО-1» U-21 – «ВІКТОРІЯ» (2:0). ПІСЛЯМАТЧЕВІ КОМЕНТАРІ

0
516

Костянтин Домарацький, півзахисник СК «Дніпро-1» U-21,  автор дублю у ворота «Вікторії»:

— Чудові відчуття після гри, адже нарешті ми перервали цю неприємну для себе серію, коли постійно пропускали і не могли перемогти. Сьогодні у захисті зіграли на нуль, забили два – дякую команді, що зуміли вистояти.

— Перший гол ти забив за допомогою рикошету. Пощастило в епізоді?

— Так, певна частка везіння була там. Але я ще до прийому м’яча вже знав, що буду завдавати удар, а тут ще і рикошет допоміг.

— Твій другий гол під завісу гри зняв вже усі питання про переможця, але до цього команда не використала кілька хороших моментів.

— Так, все ж таки вже були дещо втомленими, і під кінець гри важко було реалізувати власні моменти — не вистачало концентрації. Проте доля везіння повинна бути присутня у футболі.

— Наскільки важко грати проти більш досвідчених суперників у першу чергу в фізичному плані?

— Я би не сказав, що ми фізично зовсім не готові. Ми вже практично підготували себе до відновлення сезону, хоча в кінці гри, коли вже почалися гойдалки, стало дещо важкувато.

 

Володимир Геращенко, тренер СК «Дніпро-1»-U-21

— Наскільки важлива сьогоднішня перемога у психологічному плані для команди?

— Зараз подивимося, як вона вплине на хлопців, адже у цей час триває тільки підготовчий період. Добре, що зуміли перебороти себе. Я їм тільки сьогодні нагадував, коли ми в останній раз перемагали і з’ясувалося, що аж сім місяців тому. Дай Бог, щоб вони все це зуміли закріпити, і далі вже не було таких грубих помилок в кінці гри. Зрозуміло, що є втома, але треба тримати удар, адже це вже дорослий футбол. З перемогою, звичайно, але повторюся, що це тільки збори. Головне, щоб ми в чемпіонаті так перемагали.

— Наскільки команда готова до чемпіонату в фізичному сенсі?

—  Ще раз скажу, що ми в основному завалюємо кінець гри, тому на сто відсотків ми ще не готові. Але все покажуть офіційні матчі, наскільки правильно ми підготувалися у міжсезоння і витримуємо усі 90 хвилин.

 

Артем Радіонов, головний тренер ФК «Вікторія» (Миколаївка)

— Спаринг вийшов відмінним, показав нам багато проблем. У дніпрян хороший дубль, тут завжди хлопці амбіційні, вони намагаються довести, що гідні грати за клуб УПЛ, тому дуже корисним вийшов для нас цей поєдинок. Дякуємо супернику за те, що вказав нам на наші слабкі місця.

— «Вікторія» — відомий аматорський клуб. Коли вас можна чекати у професіоналах?

— Для нас це риторичне питання. Поки що ми граємо в аматорському чемпіонаті України, а далі вже будемо дивитися. Бачите, — працюємо. Добре, що є такі турніри, які допомагають плідно підготуватися до весняної частини сезону.

Пресслужба СК «Дніпро-1»