Трилер в Покрові…Легкі перемоги «Легіонера» та «Тополя»

0
375

13.09.2020. 16:00. ст. «Авангард», Покров

«Авангард (Покров)» — «Дружба» (Кривий Ріг) — 3:2

У неділю в Покрові пройшов центральний матч туру, де зустрічалися претенденти на «золото» Суперліги 2020/2021. Але хто побував на цій грі, побачив захоплюючу кінострічку жанру трилер! Обидві команди мали прикрі осічки в попередніх турах, тому, щоб продовжувати погоню за томаківцамі, які поки йдуть без втрат, потрібно було однозначно перемагати. І приємно те, що команди дійсно грали на перемогу і навіть коли рахунок в кінцівці був рівним, то «Авангард» і «Дружба» бігли в атаку, намагаючись здобути таку важливу перемогу. А почалося все з невеликого тиску господарів, які все-таки заштовхали круглого в сітку, після плутанини біля воріт гостей — 1:0. Але у криворіжців досвідчена команда, яка не змусила довго чекати зі своєю відповіддю: класний дальній удар видався у Сергія Снитко, який застав сненацька на стрічці воріт Данила Лутая — 1:1.
У другій половині матчу було складно віддати комусь перевагу… «Дружба» почала «веселіше», але забив знову «Авангард»: просто гарматним пострілом і класним по точності вийшов удар у Андрія Назарика, який ударом зі штрафного пустив сферу в дальню 9-ку воріт Андрія Бичко. Але криворіжці знову знайшли зброю, щоб відповісти: тільки но вийшовши на заміну Лопін мало не першим дотиком зрівнює рахунок у матчі — 2:2! І в кінцівці почалися гойдалки, про які говорилося раніше… Обидві команди хотіли перемогти і варто визнати, що у «Дружби» було 2 відмінних гольових моменти, але на лінії воріт здорово зіграв кіпер господарів, а в одному з моментів, гравець гостей не потрапив у ворота з кількох метрів! І тут спрацювало старе  добре правило: в небезпечну контратаку втік Сергій Рідний, який розібрався в центрі поля зі своїм візаві і віддав класний пас врозріз на Романа Вороніна. Нападник не схибив і холоднокровно розібрався з все тим же Бичко — 3:2! До кінця гри залишалося близько 10 хвилин, але господарі вистояли і здобули яскраву перемогу в дуже складному матчі.

13.09.2020. 17:00. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро

«Легіонер» (Дніпро) — ХФК «Пенуел» (Кривий Ріг) — 6:0

У цьому протистоянні боротьби не вийшло. «Легіонер» не відчув особливого опору з боку «Пенуела», відвантаживши тому 6 сухих м’ячів. Криворіжці ніяк не можуть набрати свої перші бали в новому сезоні, а от дніпряни завдяки цій перемозі очолили турнірну таблицю.

13.09.2020. 19:00. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро

 ФК «Тополь» (Дніпро) —  «Скіф» (Дніпро) — 7:2

Дніпровське дербі вийшло багатим на голи! Цілих 9 м’ячів побувало в сітці воріт обох команд. Але «Тополь» куди майстерніше і точніше був в завершальній стадії, відправивши круглого сім разів в ворота «Скіфа». Підопічні Михайла Бардаченка відповіли всього лише 2-ма м’ячами, які підсолодили їм гірку пілюлю цього протистояння…