Суперліга. Анонс матчів 8-го туру

0
306

18.10.2020. 15:00. ст. «Авангард», Покров. 8 тур

«Авангард» (Покров) — «Легионер» (Дніпро)

Покровчани в домашньому матчі приймуть дуже непоступливий і амбітний колектив з Дніпра. «Легіонер» в неділю прибуде в Покров на тлі втоми, так як за день до того вони проведуть матч чемпіонату аматорів проти «Кривбасу-2». Звітна гра обіцяє бути напруженою, так як обидва колективи знаходяться вгорі турнірної таблиці і очки втрачати ніхто не хоче.

18.10.2020. 15:00. с. Покровське. 8 тур

ФК «Скорук» (Томаківка) — ФК «Тополь» (Дніпро) 

У цій парі виділяється фаворит. «Скорук» взяв божевільний темп, вигравши всі свої матчі в Суперлізі. Але до фінішу ще далеко, тому кожна гра на вагу золота. Тим більше в суботу на томаківців очікує непросте випробування: в Покровське приїжджає лідер 3 групи серед аматорів «Вовчанськ» з Харківської області. Та чи вистачить сил і бажання у томаківців на недільну зустріч з «Тополем», який з кожним туром додає і нащіпує свою гру, залишається великою загадкою…

18.10.2020. 17:00. ст. «Спорткомплекс ФК Гірник», Кривий Ріг. 8 тур

 ФК «Дружба» (Кривий Ріг) — ФК «Павлоград»

Ще один матч, який вартий уваги. Обидва колективи боряться за високі місця Суперліги, тому втрачати очки, ще й в матчах зі своїми головними конкурентами дуже небажано. Рівний матч двох міцних команд і передбачити результат зустрічі просто нереально. Удачі обом командам!