В Дніпрі відбувся турнір, присвячений генерал-майору Радієвському

0
141
В Дніпрі відбувся турнір, присвячений генерал-майору Радієвському, який влітку 2014-го року в зоні проведення АТО поклав своє життя захищаючи незалежність і суверенітет України. Цей турнір проводиться щорічно. В ньому прийняли учать такі команди: Збірні команди Центрального територіального управління Національної гвардії України, Державної служби надзвичайних ситуацій, Головного управління Національної поліції, Оперативного командування «Схід», Повітряного командування «Схід» та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з міста Дніпра. Турнір проводиться щорічно та організований і підготовлений Центральним територіальним управлінням Національної гвардії України.


Начальник Центрального територіального управління Національної гвардії України генерал-лейтенант Володимир Гордійчук, урочисто відкрив пам’ятний захід із виконання державного гімну України та хвилини мовчання в пам’ять за загиблим героям. Він зазначив: «Вшанування загиблих залишається незмінною військовою традицією. Це нагадує всім про шанобливе ставлення держави і українського народу до своїх загиблих захисників. На цьгорічному турнірі був пристуній і Виконавчий директор АФДО Ярослав Сергійович Дерев’янко, який після його закінчення нагородив кращі колективи пам’ятними дипломами та футбольними м’ячами. До речі, срібло у Турнірі з міні-футболу серед силовиків Дніпра здобула Збірна команда Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Масу позитивних емоцій і гордість за своїх героїв, водночас з жалем і людським співчуттям залишив в серцях учасників, вболівальників та глядачів футбольний турнір імені генерал-майора Радієвського.