Візит президента УАФ Павелка А.В. з інспекцією Олімпійського Дому

0
155

Вчора, 24 квітня, до м. Дніпро завітав Президент Української Асоціації футболу Андрій Васильович Павелко, який проінспектував завершальний етап будівництва Олімпійського дому, що знаходиться на території спортивного комплексу «Олімпійські резерви».

Під час зустрічі Андрій Васильович пригадав відкриття стадіону «Олімпійські резерви» з сучасним футбольним полем та зоною для занять легкоатлетичними видами спорту у червні 2017 року. А вже через рік почалось велике будівництво майбутнього Олімпійського дому, у якому планується зробити музей досягнень спортивної Дніпропетровщини та у якому будуть працювати всі олімпійські чемпіони нашого регіону.

Після Відкриття Олімпійський Дім разом з багатоповерховим Будинком ігрових видів спорту та сучасним стадіоном зробить комплекс «Олімпійські резерви» епіцентром спортивної Дніпропетровщини, а також стане ще одним багатофункціональним спортивним об‘єктом в Україні, який зможе приймати не тільки Всеукраїнські змагання з різних видів спорту, а й міжнародні.