ФК «Легіонер» — переможець Всеукраїнських змагань з футзалу серед студентів

0
142

Вчора, 26 квітня, за ініціативи члену Виконкому Асоціації футболу Дніпропетровської області Владислава Титарева у будинку Дніпропетровської Медичної академії за участю Голови Асоціації Віктора Андрухіва, Виконавчого директора Ярослава Дерев’янка та керівництва Академії відбулося шанування Переможців Всеукраїнських змагань з футзалу серед студентів, присвячених міжнародному дню боротьби за ліквідацію расової дискримінації, якими стали футболісти ФК «Легіонер» (м. Дніпро). Саме Легіонерівці захищали честь та представляли на цих змаганнях Дніпровський медичний інститут традиційної та нетрадиційної освіти.

Представники Суперліги Дніпропетровської області з футболу 20 березня у м. Суми у фінальному матчі за головний трофей змагань зустрілися с командаю Національного фармацевтичного університету м. Харкова. Запекла боротьба; у основний час на табло рахунок 3:3; та лише серія післяматчевих пенальті визначила Володаря Кубку. Зробив 5 влучних пострілів у ворота суперників та пропустивши у свої ворота лише 4, підопічні Нйарко Брайта святкують перемогу та везуть трофей на Дніпропетровщину.

У ході нагородження Голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів відназначив, що дуже пишається хлопцями; вірить, що це не останній Всеукраїнський трофей, який здобула Дніпропетровщина, та запевнив, що Асоціації футболу надасть всіляку підтримку у розвитку студентського футболу серед іноземців. Також не обійшлось і без подарунків. З рук Голови Асоціації капітан команди Переможців Мікайла Алхассан Саддам отримав почесну грамоту та 10 футбольних м‘ячів, які підуть на розвиток студентського та аматорського футболу на Дніпропетровщині!