Завтра відбудеться останній тур групового етапу Кубка області 2020/2021

0
478

Цей тур наповнений суцільними інтригами, так як саме в заключних іграх групового етапу і визначаться учасники плей-офф. На даний момент можна привітати покровський «Авангард» з виходом до 1/8 фіналу, який достроково виграв свою підгрупу. Вирішальна гра з «Борисфеном» скасована. Вона повинна була відбутися в Покрові в неділю, але дніпряни не зможуть виїхати на важливу календарну гру. 
За інші 2-і путівки в 1/8 фіналу буде спекотна боротьба. У центральному протистоянні туру одну з путівок розіграють томаківський «Скорук» та ФК «Павлоград». Господарів влаштує і нічия, а ось підопічним Андрія Ілляшова потрібна перемога, щоб виграти групу «В».
У групі «А» криворізька «Дружба» прийме дніпровський «Скіф». Господарям потрібно не програти, щоб забезпечити собі першу сходинку в таблиці.
У Першій лізі також відбудеться цікаве протистояння за 1-у сходинку групи «А»: «Металург» на стадіоні «Монтажник» прийме «Поливанівку-ВПК-Агро-2». Хоч обидві команди і забезпечили собі місце в попередньому раунді, але є хороший стимул виграти свою підгрупу!
Губинихівці розіграють переможця групи з молодими петриківцями, а друге протистояння в підгрупі пройде в Троїцькому. Господарі приймуть вільногірський «Титан», який поки не може знайти свою гру, поступившись у 2-х матчах із загальним рахунком 0:7.
А ось в групі «А» другої ліги ситуація дуже заплутана. Кожна з команд має шанси як пройти до плей-оффу турніру, так і вилетіти зі змагань. Звичайно ж, найкращі шанси має «Фортуна» з Кривого Рогу, яка в цьому турі завітає в гості до дніпрян з «Sip Sip House». А ось «Метеор» чекає непростий виїзд до Кривого Рогу, де зустрінеться с місцевим «ІДС».