Валентин Платонов: «Звичайно, будемо сподіватися на осічку суперника і самі намагатимемося взяти з дніпрянами 3 очки»

0
438

Журналіст АФДО зустрівся з головним тренером «ДЮСШ-1-Кривбас-84» (Кривий Ріг) Валентином Вікторовичем Платоновим та поспілкувався про справи його молодої та амбітної команди.

  • Валентин Вікторович, давайте згадаємо приємні події для вашої команди восени 2020-го року…17 жовтня «ДЮСШ-1-Кривбас-84» з непристойним рахунком розгромив у фінальному матчі Кубка ОДА «Олімп» з Кам’янського. Перед стартом турніру припускали, що саме Вашій команді пощастить підняти над головою заповітний трофей?

Звичайно, на початку турніру, бачили шанс, що можа зробити щось хороше для школи. Потім по ходу турніру почали розуміти чому б і ні. Шлях до фіналу був непростим, особливо иатчі з Юр’ївкою, але ми все-таки пройшли далі. А в фіналі:
— суперник не дооцінив молодих хлопців (в фінал просто так не потрапляють)
— 17-го жовтня було день народження моєї дочки, їй виповнилось 17 років.
Тому і зіграли 1:7 (посміхається). Також за день до цього 17 років відсвяткував Єгор Поздняков (3 м’ячі + 2 гольові в фіналі). Все зрослося!

  • З того матчу пройшло чимало часу. Що змінилося всередині команди? Хто з ваших хлопців пішов на «підвищення»?

Цього року підписали контракти з «Олександрією U-19» Ілля Максименко та з «Минаєм U-21» Станіслав Писарєв. Решта на місці.

  • У зимове міжсезоння «ДЮСШ-1-Кривбас-84» бере участь в 2-х турнірах. У Кривому Розі і в Дніпрі в Кубку Миколи Кудрицького. Віддаєте Ви пріоритет якомусь турніру? І чи можна їх взагалі порівнювати?

Так, беремо участь в цих 2-х зимових турнірах для підтримки форми і підготовки до весняного циклу U-19, в Кубку Миколи Кудрицького рівень вище і саме тут готуємо хлопців до дорослого футболу. Зимовий турнір в Кривому Розі — це обов`язково, адже ми частина Криворізького футболу.

  • У Кубку Миколи Кудрицького до закінчення першого етапу «Кривбасу» залишилося провести 1 зустріч, з одним із лідерів ФК «Тополем» з Дніпра. Гра повинна пройти в Кривому Розі. Чи можуть розраховувати хлопці на домашню торсиду?

Так, безумовно! Люди запитують і хочуть потрапити на футбол (тим більше рівень вище міського). Сподіваюся гра відбудеться і підтримка буде хорошою.

  • Турнір складається з 2-х етапів. «Кривбас» веде боротьбу за 5-ку, яка розіграє головний трофей турніру. Але недавній матч з «УФК U-17» (2:2) ускладнив це завдання. Тепер не все від Вас залежить. Чи є мета потрапити в число найсильніших колективів?

Звичайно, будемо сподіватися на осічку суперника і самі намагатимемося взяти з дніпрянами 3 очки.

  • Ваша команда сповідує комбінаційний футбол, хлопці не б’ють м’яч куди попало, намагаючись грати в сучасний футбол. Малюнок гри якої команди Вам понраівлся найбільше в Турнірі пам’яті Миколи Кудрицького?

Сподобався «Олімп» з новою молодою командою та тренерами. Також «Санжари» впорядку!