Турнір пам’яті М. Кудрицького. Анонс матчів 4-го туру! 🎄

0
106

08.01.2022. 10:00. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро.

НФК «Дніпро-Техмаш» — «ДЮСШ-1-Кривбас-84» (Кривий Ріг)

Вже на цих вихідних відбудеться 1 матч! НФК «Дніпро-Техмаш» і «ДЮСШ-1-Кривбас-84» домовилися про проведення матчу на стадіоні «Олімпійські резерви» в місті Дніпро. Щодо результативності, дніпряни займають наразі другу сходинку в турнірній таблиці, маючи дві перемоги та одну поразку. У криворіжців трішки інакша ситуація, колектив відстає від свого оппонента на 3 очки. Примітно те, що фзична форма на стороні «НФК»,  а ось якість гравців важко порівняти, так як обидві команди посилені класними гравцями, які мають за плечима рівень професійного досвіду. Тож завтра о 10:00 ранку, зустрінуться обидва колективи, яким конче потрібна перемога. Удачі командам!

 

08.01.2022. 13:00. ст. «Монтажник», Дніпро.

«Оріль» (Царичанський р-н) — ХФК «Пенуел» (Кривий Ріг)

Вже післязавтра відбудеться чергове протистояння в Турнірі пам’яті Миколи Кудрицького. Де «Оріль» прийматиме ХФК «Пенуел» на стадіоні «Монтажник» у Дніпрі. Наразі у криворіжців в активі 3 проведенні матчі, на один більше ніж у даного суперника. Але царичанці поки що, виграють по очках. З великим задоволенням можна подивитися протистояння обох колективів цього разу. Обидві сторони гостро потребують очок, адже одним потрібно наздогнати, а іншим обігнати. До зустрічі на футбольному полі!

 

08.01.2022. 17:30. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро.

«АГРО-КМР» (Троїцьке) — ФК «Газовик» (Кам’янське)

Заключним матчем 4-го туру на стадіоні  «Олімпійські резерви» зустрінуться «АГРО-КМР» та ФК «Газовик». Одразу хочеться відзначити, що «АГРО-КМР» – у смузі удач. У минулому матчі «Тройчани» в гостях розгромили ФК «Тріумф» (4:1), обіграли досвідчену «Лозуватку» (2:0). А в минулому першому турі відстояли почесну нічию з ФК «Оріль» на виїзді (3:3). Утім, зараз «Газовику» буде непросто. Нема підстав вважати, що гості із Кам’янського поставляться до чергового виїзду без належної поваги. Річ у тім, що в останніх турах футболістам грається не так легко. Одна перемога, та одна поразка. Але ми віримо, що на цей раз удача поверниться й на бік гостей цього протистояння. Тож бажаємо впевненості, та яскравих перемог командам!