Турнір пам’яті М. Кудрицького. Звіт матчів 2-го туру

0
361

11.12.2021.10:00. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро.

«УФК» U-17 (Дніпро) — НФК «Дніпро» — 1:0 (0:0)

Голи: Трикоз Матвій, 62′.

Попередження: Кряцул Дмитро, 21′, Пастух Тарас, 71′.

У запеклій боротьбі відбувалися події між двома молодими командами на домашньому стадіоні «Олімпійські резерви». Насищений розвиток подій в цьому протистоянні ми побачили з обох сторін. Була видовищна гра, обидві команди добре грали на контратаках та контролювали м’яч. Гра була рівною. Більша частина матчу з боку «УФК» взагалі була одна симуляція й гравці більше валялися на газоні, ніж грали. Було багато пауз, ми чекали коли розсіється туман. Це все разом подіяло на гравців, була нервозність. Тож в другому таймі стандартне видовище вирішило результат на користь підопічних Чернова Андрія. Футболісти НФК «Дніпро» не встигли вже відігратися, та поступилися в цій зустрічі. Це був завзятий матч рівних суперників, але переможець  тут один, і ми їх вітаємо!

 

11.12.2021.17:30. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро.

«АГРО-КМР» (Троїцьке) — ФК «Лозуватка» (Лозуватська сільська рада) — 2:0 (1:0)

Голи: Шибинський Ярослав, 5′, Дрозд Євген, 53′.

Попередження: Вовк Артем, 45′, Варварич Денис, 75′ — Проненко Євгеній, 26′.

На папері ми бачимо рівних суперників, та чекали від цього матчу гарячої боротьби. Але початок усіх приголомшив… Господарі швидко взяли все у свої руки, і блискавичною атакою вразили ворота суперника вже на п’ятій хвилині матчу. Далі тайм продовжувався в обопільних атаках на ворота, та голів ми більше не побачили. У другій половині матчу, господарі знову вийшли з вогником в очах, і швидко вразили ворота опонента зробивши рахунок 2-0, та зміцнили своє лідерство у матчі. Так вони змогли і довести справу до кінця. Вітаємо!

 

12.12.2021.12:00. ст. «СШ№21», Кам`янське.

«Газовик» (Кам’янське) — «ДЮСШ-1-Кривбас-84» (Кривий Ріг) — 1:3 (0:1)

Голи: Жарко Дмитро, 50′ — Поздняков Єгор, 27′, 74′, Шкель Ілля, 64′.

Попередження: Білий Максим, 36′.

В цій зустрічі перший тайм був досить рівним і жорстким. З перших хвилин колективи демонстрували хороший рівень володіння, та створювали яскраві моменти. Також команди взаємно атакували, й на екваторі першого тайму господарі вийшли вперед. Другий тайм видався більш гольовим, гості відразу посилили статус, та гра продовжувалась гострими подіями. Наприкінці матчу, команда господарів добила свого суперника, і забила ще два м’ячі. Таким чином, «ДЮСШ-1-Кривбас-84» виходить впред, з чим ми їх і вітаємо!