Чемпіонат Дніпропетровської області 2021/2022 Суперліга. Анонс 6 туру

0
135

25.09.2021.13:30. ст. «Будівельник», Кривий Ріг.

ФК «Дружба» (Кривий Ріг) — ФК «Лозуватка» (Криворізький р-н) 

25-го вересня, на стадіоні «Будівельник», Кривий Ріг, стартує черговий шостий тур Чемпіонату Дніпропетровської області. Зустріч відбудеться між двома досвідченими командами, а саме: ФК «Дружба» та ФК «Лозуватка». На нас чекає досить незвичайне протистояння, адже колективи вміють показати неочікуваний перебіг подій. Та на даний момент, настрій обох сторін забити якомога більше голів, дивлячись на попередні поєдинки. Особоливо відмитимо підопічних Переверзія Руслана, колектив якого вийшов на нічию з «Командою Дніпра», а ось підопічні Студнікова Олега взяли свої 3 очки, пройшовши СК «Дніпро-1-Борисфен». Тож на цей раз, очікуємо доволі цікаву гру. За яким планом будуть рухатися футболісти обох команд, та яка буде настанова на гру? Сподіваємося, що погодні умови не завадять завершити весь запланований тренерами аспект цієї гри. 

 

26.09.2021.14:00. смт. Петриківка.

ФК «Оріль» (Царичанський р-н) — «ДЮСШ-1-Кривбас-84» 

На своєму домашньому стадіоні ФК «Оріль» приймає «ДЮСШ-1-Кривбас-84». Ситуація у колектива Макима Білика не з легких, поступившись у попередньому матчі ФК «АГРО-КМР». Розуміється, після поразки футболісти намагатимуться реабілітуватись у себе вдома. Де суперники в свою чергу, навпаки, заробивши свої три очки, здобули перемогу над ФК «Тополь». Та готуватимуться, ще яскравіше, адже лідери завжди намагаються показати бойовий характер у кожному матчі. Як би там не було, команди налаштовані тільки перемагати. Тож чекаємо на видовищний футбол в цій парі.

 

26.09.2021.16:00. ст. «Молодіжний Парк», Дніпро.

СК «Дніпро-1-Борисфен» (Дніпро) — ФК «АГРО-КМР» (Троїцьке) 

На домашньому стадіоні «Молодіжний Парк», дніпряни прийматимуть одноосібного лідера цього Чемпіонату ФК «АГРО-КМР». У суперлізі підопічні Рябоконя Валентина йдуть впевнено, без втрат. Буде дуже непроста гра для футболістів Синько Дмитра. Достойний суперник з сильним характером, який просто так нічого дарувати нікому не буде. Тож готуватися прийдеться трішки в незвичайному режимі, та прибавляти в обороні, сподіваючись, що зможуть здобути позитивний результат!

 

26.09.2021.17:00. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро.

ФК «Тополь» (Дніпро) — «Авангард» (Покров)

Зустріч яка відбудеться на дніпровському стадіоні «Олімпійські резерви», обіцяє бути досить цікавою. Практично, саме зараз, в разі перемог над одними із прямих конкурентів, колективи зможуть перестати пасти в таблиці задніх. Але ж і ті самі конкуренти втрачати свого однозначно не збираються…Не досить вдало ФК «Тополь» провели попередній поєдинок з «ДЮСШ-1-Кривбас-84», і зараз може на повну скористатися втратою дорогоцінних очок в останніх поєдинках з боку своїх нинішніх опонентів. Підопічні Міщенка Дмитра отримавши солідне кадрове підкріплення проти ФК «Павлоград», підсилюються на турнірній сходинці. З нетерпінням очікуємо на бойове протистояння! До зустрічі на футбольному полі.

 

26.09.2021.19:00. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро.

«Команда Дніпра» (Дніпро) — ФК «Павлоград»

На заваршення 6-го туру зіграють між собою команди Дніпра та Павлограда. Молодим гравцям обох сторін, поки важкувато тягатися з конкурентами, які мають значно більший досвід виступів. Але тренерський штаб обох колективів не став брати багато часу на розкачку і вже потихеньку демонструє результат боротьби.  Про можливості команд в цьому сезоні однозначно говорити поки складно, але вони явно будуть боротися за місця у верхній частині турнірної таблиці.