Кубок області 2021/2022. Анонс матчів 4-го туру

0
219

17.10.2021. 16:00. ст. «Металург», Кривий Ріг. Кубок області, гр. «А»

«ДЮСШ-1-Кривбас-84» (Кривий Ріг) — ФК «Дружба» (Кривий Ріг) 

Через два дні на нас чекає початок 4-го туру Кубка області. Де на стадіоні  «Металург» відбудеться криворізьке дербі! Номінальні господарі поки що, не досить вдало розташовуються в цьому турнірі, тож очки колективу конче потрібні. Минулий свій поєдинок команді вдалося реалізувати себе, але не до кінця. З мінімальним рахунком поступилися підопічні Валентина Платонова. Впевнені, що на цей раз зібраність та сконцентрованість гравців, так просто не залишить суперника лідера. ФК «Дружба» в свою чергу, досить не погано стартує в цьому турнірі, де займає перше місце в турнірній сходинці. Однозначні фаворити матчу очки втрачати не збираються. Якщо в минулому матчі футболісти мінімально обіграли свого суперника, то в наступному задача буде ще вищою. Цікаво подивитися на розвиток подій. До зустрічі на футбольному полі!

 

17.10.2021. 17:30. ст. «Олімпійські резерви», Дніпро. Кубок області, гр. «А»

ФК «Легіонер» (Дніпро) — «Авангард» (Покров) 

Вечірнє протистояння на стадіоні «Олімпійські резерви», яке відбудеться між командами ФК «Легіонер», які мають на своєму рахунку результативну перемогу, та мінімальну поразку. Та «Авангард», який не має на своєму рахунку поки що ні одної перемоги, тож жага припускаємо, буде на високому рівні. «Покровці» добре розуміють, що буде несолодко всім без виключення, бо перед ними виступлять міцні та бойовиті суперники. Бажаємо реалізації обом колективам, до зустрічі в неділю!

 

16.10.2021. 14.00. с. Троїцьке. Кубок області, гр. «Б»

«АГРО-КМР» (Троїцьке) — «Оріль» (Царичанський р-н) 

В цій зустрічі слід очікувати високої результативності у дуелі бойових лідерів турніру! Команди, які не зазнали ні одної поразки, та впевнено йдуть на висоті. Щодо «царичанців», які зіграли минулий матч внічию проти ФК «Агросфера», на цей раз покажуть не менш бойовий поєдинок, адже перемога конче важлива на даному єтапі. Ситуація «тройчан» вигядає також не погано, на відміну від свого теперишнього суперника, колектив добре розібрався з ФК «Агросферою», де отримали переможні 2:0. Тож в неділю команди і вирішать хто з них сильніший!

 

17.10.2021. 16:00. смт. Юр`ївка.  Кубок області, гр. «Б»

ФК «Агросфера» (смт. Юр‘ївка) — ФК «Тополь» (м. Дніпро)

Центральний матч туру, в якому відбудеться протистояння між командами ФК «Агросфера» та ФК «Тополь». Гра обіцяє бути напруженою та видовищною, так як обидва колективи мають дуже амбітні цілі на сезон. Удачі підопічним Боженара Костянтина та Едуарда Веремеєнко в ціковому двобої!

 

16.10.2021. 16:30. ст. «СШ№21», Кам`янське. Кубок області, гр. «В»

ФК «Дзержинець» (Кам’янське) — ФК «Рапід» (м. Кам‘янське)

В цей недільний день пройде дербі Кам’янського, команди які зустрінуться на стадіоні «СШ№21». ФК «Рапід» має на своєму рахунку 3 очки, а ось ФК «Дзержинець», поки що жодного. Колективам потрібно якомога швидше включатися, та заробляти переможні бали. Тож чекаємо на силу характеру обох сторін, чи зможуть «дзержинці» показати кращий рівень? А «Рапід» піднятися трішечки вище ? Чекаємо на цікавий поєдинок!

 

17.10.2021. 13:00. ст. «ім. А.В. Скорука», Томаківка.  Кубок області, гр. «В»

«Перше Травня» (Томаківка) — ФК «Легіон» (м. Синельникове)

На стадіоні «ім. А.В. Скорука», відбудеться заключний матч 4-го туру Кубка області, в цій групі виступатимуть команди, які є лідерами на даному єтапі. Команда «Перше Травня» має дві результативні перемоги на своєму рахунку, але меньше очок ніж у теперишнього суперника. ФК «Легіон» забронювали за собою перше місце в турнірній таблиці, показуючи нам досить харектерне протистояння в кожному матчі. Тож з нетерпінням чекаємо, як на цей раз розгорнуться події. Та бажаємо футболістам перемоги!