Чемпіонат Дніпропетровської області Перша ліга 2021/2022. Звіт 8-го туру. Що не матч, то пісня!

0
257

23.10.2021. 15:30. смт. «Петриківка»

ФК «Петриківка» — «Дзержинець» (Кам’янське) — 2:2 (1:2)

Голи: Гудков Владлен, 22′, Сорока Володимир, 67′ — Кузьменко Максим, 12′, Яланбаев Кирило, 14′.

Попередження: Ермолай Володимир, 19′, Білий Євген, 34′, Гудков Владислав, 43′, Гаренко Олександр, 51′ — Котов Андрій, 6′, Єлисєєв Єгор, 28′, Денисенко Ростислав, 44′, Проценко Семен, 73′.

Результативність матчей в цьому турі зашкалює, першими зустрілися команди ФК «Петриківка» та «Дзержинець». Обидва колективи конче потребують перемоги. Складність проявляється на даному єтапі у футболістів із Кам’янського, де гравці мають на своєму рахунку лише три залікові бали. Але усіма зусиллями намагаються протистояти даному супернику, де виборюють два забитих шкіряних для себе. Виглядалі гості досить не погано, відкривши рахунок першими в цьому матчі, на 12-ій хвилині, автором голу якого став Кузьменко Максим. Та через декілька хвилин, до нього приєднався партнер по команді, Яланбаев Кирило, який подвоїв рахунок. Гарний початок створили «Кам’янчани», але «Петриківці» значно включилися, та вже на 22-ій хвилині дали про себе знати, Гудков Владлен відправляє м’яча у сітку воріт. Тож перший тайм завершився із перевагою гостей 1:2. Не встигнувши себе реалізувати в першому таймі, підопічні Козина Олександра продемонстрували гарні атаки ще і в другому таймі, але реалізувати вдалося лише одну, де Сорока Володимир, який займає перше місце у списку бомбардирів, закріпив нічийний рахунок в цьому протистоянні 2:2! Більше того, цей колектив реально претендує на місце в першій трійці, за для цього потрібно просто обіграти своїх опонентів у майбутньому протистоянні.

 

24.10.2021. 13:00. ст. «Колос» смт. «Солоне»

ФК «Темп» (Солоне) — «Рапід» (Кам`янське) — 4:1 (1:1)

Голи: Хабаров Михайло, 26′, Вірко Сергій, 49′, Васюк Олег, 71′, Межевський Іван, 90′ — Дуков Денис, 16′.

Попередження: Безгін Микита, 84′.

Обидві дані команди поступилися в минулих своїх поєдинках, тому на цей раз протистояння було досить запеклим, адже усім потрібні залікові бали в таблиці. Особливо відмітимо, першу половину гри, де колективи добре пресували один одного, показуючи стійкий характер. Нічійно завершився перший тайм, першим забитим відзначився Дуков Денис, та згодом Хабаров Михайло. Моментів було вдосталь в обох сторін, а ось реалізації не вистачало. Вже в дугій половині матчу, ФК «Темп» показали себе у всій красі, які гарні забиті три м’ячі, та яка волева перемога! Авторами переможних шкіряних стали Вірко Сергій, Васюк Олег і Межевський Іван. Вітаємо господарів поля «Колос»! А гостям із Кам’янського бажаємо вдосконалення у своїх ігрових діях, та перемог у наступних матчах.

 

24.10.2021. 14:00. м. «Верхньодніпровськ»

«ВДН» (Верхньодніпровськ) — «Олімпік-Frait» (Дніпро) — 4:1 (1:0)

Голи: Плахотник Євген, 43′, Драй Олександр, 59′, Недождій Віталій, 76′, Юрга В’ячеслав, 84′ — Хребто Роман, 52′.

Попередження: Удовиченко Олександр, Біляєв Олександр, 85′.

Колектив «ВДН» розігрався не на жарт. Футболісти, які забивають не меньше трьох м’ячів в кожному матчі. Приємно дивитися на гарний розвиток атаки гравців, та впевненої оборони. Чотири забиті голи, авторами яких є: Плахотник Євген, Драй Олександр, який займає третє місце у списку бомбардирів, Недождій Віталій, та Юрга В’ячеслав , який на останніх хвилинах закріпив рахунок цього матчу. У гостей «Олімпік-Frait», єдиний гол подарував на рахунок своєї команди Хребто Роман, нажаль, більше реалізації з боку гравців ми не побачили. Завершується цей поєдинок з впевненою перемогою підопічних Кваша Олександра.

 

24.10.2021. 15:00. смт. «Юр`ївка» 

ФК «Агросфера» (Юр’ївка) — ФК «Колос» (Софіївка) — 4:1 (4:0)

Голи: Рябой Дмитро, 17′, 45′, Антіпов Вадим, 29′, 39′ — Косяк Роман, 87′.

Попередження: Боженар Кирило, 17′,  Ашаулов Олександр, 7′, Косяк Роман, 81′.

У заключному матчі 8-го туру, ФК «Агросфера» приймали ФК «Колос». Дві досить досвідчені команди в своїй справі, які завжди показують нам гарний та результативний футбол. Враховуючи силу суперника, який продовжує боротися за чемпіонство, «Софіївці» продемонстрували свої яскраві здібності, але ми знаємо, що далеко не всі. Тому, гості поля поступаються в цьому тяжкому протистоянні. Також зазначимо, що гравцям просто необхідно було витримати стартовий натиск суперника, аби потім грати в свою гру. Але «Юр’ївці» повністю володіли грою, лише на останніх хвилинах матчу вдалося забити Косяку Роману. На відміну від лідерів, які відзначилися чотирьма голами, авторами яких є: Рябой Дмитро, що займає друге місце серед бомбардирів, та Антіпов Вадим, який приєднався до свого партнера по команді, створивши фантастичну четвірку забитих на двох! Вітаємо підопічних Боженара Костянтина з черговою, результативною перемогою, так тримати!