21 грудня відбулось засідання Виконавчого комітету Асоціації футболу Дніпропетровської області

0
336

Вчора, 21 грудня, у м. Дніпро у стінах «Олімпійського Дому» відбулось засідання Виконавчого комітету Асоціації футболу Дніпропетровської області, на якому були присутні 17 із 21 його членів. На початку засідання Голова Асоціації Віктор Андрухів розповів про стан розвитку футболу в Дніпропетровській області під час пандемії COVID-19, після чого Виконавчий директор Асоціації Ярослав Дерев’янко підбив підсумки першого кола Чемпіонату та Кубку Дніпропетровської області з футболу сезону 2021/2022 рр., а також розповів про старт традиційних зимових Турнірів пам’яті МСМК М. Кудрицького та М. Білого, які вже стали зимовою візитною карткою Асоціації.

Наступним питанням, згідно порядку денного, члени Виконавчого комітету одноголосно проголосували за місце проведення, дату та час Чергової Конференції та визначили, що вона відбудеться 12 березня 2022 року у «Олімпійському Домі».

Одним з важливих питань засідання стало питання про вибори голови комітету арбітрів Асоціації. Одноголосно всі присутні члени Виконавчого комітету проголосували за кандидатуру Гордієнка Олексія Васильовича, який вже багато років очолює комітет арбітрів, і довірили йому ще п’ять років робити на користь розвитку арбітражу в регіоні. Його заступником обрали Задірана Сергія Миколайовича, секретарем – Прощенка Романа Юрійовича, а членами комітету було обрано: Романова Віталія Миколайовича, Жарого Володимира Володимировича, Сенчакова Ярослава Олександровича, Левченка Максима Михайловича та Прощенка Романа Юрійовича.

Передостаннім питанням Засідання стало питання про реалізацію програми навчання диплом «С-УАФ» на теренах Дніпропетровщини. Член Виконавчого комітету Андрій Калько довів до відома присутніх, що разом з командою професійних тренерів готовий працювати над навчанням молодих тренерів і запевнив, що вже в 2022 році щонайменше 25 молодих тренерів зможуть отримати ліцензію «С-УАФ».

Наостанок члени комітету розподілили фінансову допомогу на грудень 2021 року серед колективних членів, а закінчилось засідання побажанням від голови Асоціації гарно відпочити на новорічні свята, і вже в 2022 році з новими силами, ще більш плідно працювати на користь розвитку футболу в регіоні.